παπιέ μασέ κουκλοθέατρο “ο κος Μπουπ”

papiera

Του μπήκε η ιδέα του κου Μπουπ, να πιάσει ένα σύννεφο να το κάνει στρώμα γιατί υπέφερε από τη μέση του..

(παιδικό θεατρικό που έγραψα εγώ την ιστορία)

Και χάρη στη βοήθεια της πάπιας της τσιγγάνας, του λιλά γαϊδάρου, των προβάτων που εκαναν α μπεεεεε μπα μπλομ του μεταξοσκώληκα και της ονειροβάγιας,

(Παπιέ μασέ κούκλες που έφτιαξε ο Ανδρέας Δερμάτης- βοήθησα κι εγώ λιγάκι -εκτός απο Καραγκιοζοπαίχτης φτιάχνει και υπέροχες φιγούρες και κούκλες. Το blog του Ανδρέα εδώ)

..βρήκε άκρη ο κος Μπουπ και έκανε τον ύπνο του απολαυστικό!

Στην παράσταση που την ανεβάσαμε σε πάρτι της Ραλλούς (=παπιεράκι) αποχαιρετώντας την Άνοιξη, έπαιξε και η ίδια με μεγάλη επιτυχία!

 

 

 

 

Στο προσωπικό μου προφίλ στο fb https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10210560525541615&set=rpd.1000523701&type=3&theater, έγραψα τα παρακάτω:

Και καθώς παίζαμε την παράσταση σήμερα και όλοι (χωρίς να τους πληρώσουμε σας το ορκίζομαι) μας είπαν πολύ θερμά λόγια,θυμήθηκα την πρωτη παραςταςη παιδικη που ειχα παει τη Ραλλού στο θέατρο να δει. Γυρνώντας στο σπιτι τραγουδουσαμε τα τραγούδια και λεγαμε και ξανα λεγαμε τους διαλόγους και ονειρεύτηκα να επαιρνα κι εγω μερος σε καποια παιδική παραςταςη με τα Παπιέ μασέ μου…. Αλλά ποια ειμαι εγω σκεφτηκα ξανα και απο που κι ως που να εμπλακώ στο θέατρο… Και το ξεχασα … Και περασε καιρός και άλλαξε η ζωή μου, γνώρισα τον Ανδρέα και άλλαξε η ζωή μου, ειδα πολλες παιδικές παραςταςεις και άλλαξε η ζωή μου, και…η Ραλλού είναι υπεροχη!!!! Και ειχε την ιδεα να κανουμε παρτι να αποχαιρετήσουμε τη άνοιξη και ειχα γράψει ενα εργο τον κο Μπουπ και φτιάξαμε και κούκλες παπιε μασε και το παίξαμε! Και να πως εκεινο το ονειρο το ξεχασμένο το θυμήθηκα!!!! Την ωρα που βαζω σκουπα ηλεκτρική και βρηκα και τη χαμένη παντόφλα μας! (Κατω απο τον καναπε κλασσικά 😉 ) Σας ευχαριστώ ολους που ήρθατε και που μου θυμίσατε να κανω όνειρα πιο συχνα κι ας φαινονται άπιαστα στην αρχη!!!!!

 


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.